Heeft u een bouwproject waar we u mee kunnen helpen?

GRATIS OFFERTE

Eén van de kernactiviteiten van Aannemersbedrijf  H.Vos is Nieuwbouw, Verbouw, Onderhoud en Renovatie.
Of het nu gaat om een nieuwe dakkapel of een uitbreiding van een woon- of werkplek, bij Aannemersbedrijf H.Vos kunt u rekenen op een betrokken bouwbegeleiding voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de werkzaamheden. In samenwerking met een aantal gerenommeerde onderaannemers kunnen we bovendien het complete installatiewerk en schilderwerk voor uw verzorgen.

Nieuwbouw

Van het realiseren van Uw droomhuis tot het vergroten van Uw woonhuis door middel van een mooie aan-of opbouw , dit kunnen wij compleet voor U uitvoeren waarbij we graag in gezamenlijk overleg  tot het door U gewenste resultaat willen komen. Wij werken uitsluitend samen met gerenoveerde bedrijven in installatietechniek en onderaannemers in metsel-,tegel-, en stucwerk.

Verbouw

Wij verzorgen voor U de complete verbouwing van U woning , waarbij we u zullen adviseren in de beste aanpak en oplossingen  om zo tot een mooi eindresultaat te komen waar U nog jaren van zal genieten.Het realiseren van een aanbouw aan de woning, is een goede oplossing om de leefruimte in huis aanzienlijk te vergroten. Een aanbouw kan met platdak of puntdak, dit is afhankelijk van uw wensen, de stijl waarin uw huis is gebouwd en waar de uitbouw gesitueerd wordt. De waarde van uw woning zal aanzienlijk in prijs stijgen, u kunt het eigenlijk zien als een zeer goede investering.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor het stellen van eventuele vragen.

Onderhoud

Ook voor al het voorkomende onderhoud aan Uw woning kunt U bij ons terecht. Daarbij kunt U denken aan het repareren of vernieuwen van kozijnen, deuren en ramen , vernieuwen van boeidelen , herstel van metselwerk en wat U maar kunt bedenken wat er zou moeten gebeuren aan Uw woning.

Renovatie

Aannemersbedrijf H.Vos  houdt zich ook voortdurend bezig met renovaties en heeft veel ervaring opgebouwd in renovatieprojecten van diverse omvang zoals voorgevels, dakgoten, bedrijfspanden en complete woningen.